Ny hemsida

Efter 7 år med produktion av Wordpresshemsidor så har den resan nått sitt slut. Inte för att Wordpress har varit dålig, utan tvärt om ett fantastisk verktyg för mindre företag, där man har kunnat erbjuda snabba kundanpassade lösningar med utmärkt SEO marknadsföring och statistik.

Men problemen har hopat sig på sikt och några av anledningarna är: Fler funktioner har gjort hemsidorna långsamma. I och med alla nya funktioner, så har den lätta administationen blivit svårförstålig för ovana användare och det var ju det som var ett av argumenten att byta till Wordpress.

Men nu till det största problemet med Wordpress och andra databasdrivna sidor är tyvärr säkerheten. Wordpress popularitet har till slut gjort det till ett tacksamt mål att hacka, då de är en av de största inom sitt segment.

Komplexiteten och sårbarheten i databasdrivna crm system har kommit oss till insikten att framtiden ligger på annat håll.

Lösningen är statiska hemsidor som laddas upp på i molnet som t.e.x CDN leverantörer som Amazon och körs minimalt mot databaser och servertjänster. Detta minskar radikalt sidorna mot angrepp, samt ger fördelar i hastighet och möjlighet att skala upp (micro sidor) vid behov av tillfälliga prestandaökningar.

Hej! Statiska, serverlösa hemsidor och hejdå Wordpress..

Hör av dig!


Redo att starta ditt nya projekt med oss? Vad roligt! Ring eller maila, så hör vi av oss så fort som möjligt!

0760-660010